HTML

majommajompicsa

ez az én blogom, ahova felírom, hogy mit olvasok, hogy ne felejtsem el, mert különben biztos, hogy elfelejteném.

Friss topikok

  • jorgecosta: teszt (2010.06.11. 17:15) verem
  • Dianos: Mostanában elég keveset olvasol, mester! Vagy csak a blogodat hanyagolod? Bárhogy is legyen, adhat... (2009.01.29. 22:09) Magenta Star
  • donofrio: Nem olyan egyértelműen ismert,pedig nagyon jó!Olvastam,sőt meg is vannak az említett könyvei!Remél... (2007.12.30. 23:48) Jorge Amado

Linkblog

2011.06.22. 22:05 jorgecosta

firmin

139 Roberto Bolaño - Távoli csillag: nem értem a hájpot, úgy megfejthetetlen egyszerre, hogy úgy érzem, nincs mit megfejteni rajta.

140 Sam Savage - Firmin: ez legalább magával ragadó. olyan, mint Chaplin, nevetésre késztet, de elgondolkodtat, rádöbbent. ezt mondjuk maga Firmin, a patkány mondja. megtanul olvasni, és geciintelligens amúgy. a börtönébe zárt író allegóriája. sajnálom az öreg alkeszt kicsit, hihetetlen melankóliával ír. de le a kalappal ezen irodalom előtt való tisztelgése előtt.

közben Bergman - Laterna magicát félbehagytam. nem érdekel, mint író, mert a filmjeiben ezt már mind elmondta, de érdekesen.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv csillag bergman savage magica távoli sam bolano laterna firmin


A bejegyzés trackback címe:

https://majommajompicsa.blog.hu/api/trackback/id/tr503007189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása