HTML

majommajompicsa

ez az én blogom, ahova felírom, hogy mit olvasok, hogy ne felejtsem el, mert különben biztos, hogy elfelejteném.

Friss topikok

  • jorgecosta: teszt (2010.06.11. 17:15) verem
  • Dianos: Mostanában elég keveset olvasol, mester! Vagy csak a blogodat hanyagolod? Bárhogy is legyen, adhat... (2009.01.29. 22:09) Magenta Star
  • donofrio: Nem olyan egyértelműen ismert,pedig nagyon jó!Olvastam,sőt meg is vannak az említett könyvei!Remél... (2007.12.30. 23:48) Jorge Amado

Linkblog

2013.03.09. 15:23 jorgecosta

13

Úristen, milyen rég nem írtam be semmit. Pedig lett volna párat, csak kedvem nem volt hozzá...

157 J. M. G. Le Clézio - Fever: novellák. Nizzai találkozások. Különösen a zseni kisfiúról szóló rész tetszett.

158 Onetti - Rövid az élet: az utolsó lefordított darab, de az első, kánont meghatározó mű, amiből fél Dél-Amerika kibontakozott. Az író kettős élete után távozik a képzeletbeli városba, az életben való csalódása erkölcsi fertőben való alámerülést és végül menekülést eredményez. Borzasztó, egyben páratlan olvasásélmény.

159 Erland Loe - Naiv. Szuper: szuper, könnyed, az értelmetlenséget merőben más szögből közelítő mű, mint a fentebbi, mégis a naiv stílusa miatt nagyon tetszett.

160 Paul Davies - Hogy építsünk időgépet?: a naivszuperben is említett fizikus elmagyarázza a világtól elrugaszkodott mechanizmusokat: a relatív időt és annak átutazását.

161 Harry Mulisch - A menny felfedezése: ezt mingyá befejezem, aztán írok róla.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv le loe clézio mulisch onett


A bejegyzés trackback címe:

https://majommajompicsa.blog.hu/api/trackback/id/tr715124741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása