HTML

majommajompicsa

ez az én blogom, ahova felírom, hogy mit olvasok, hogy ne felejtsem el, mert különben biztos, hogy elfelejteném.

Friss topikok

  • jorgecosta: teszt (2010.06.11. 17:15) verem
  • Dianos: Mostanában elég keveset olvasol, mester! Vagy csak a blogodat hanyagolod? Bárhogy is legyen, adhat... (2009.01.29. 22:09) Magenta Star
  • donofrio: Nem olyan egyértelműen ismert,pedig nagyon jó!Olvastam,sőt meg is vannak az említett könyvei!Remél... (2007.12.30. 23:48) Jorge Amado

Linkblog

2012.04.30. 23:28 jorgecosta

Nincs kedvem

146 Enrique Vila-Matas - Bartleby és társai: irodalomtörténeti áttekintő a nem-írókról. nagyon hasznos olvasmány, néhol szórakoztató is, de sokszor egy táblázattal helyettesíthető.

Voltak mások, sok félbe maradt. Nincs kedvem sem olvasni, sem fölírni. Ez van.

147 Onetti - A megvalósult álom: Novellák. Ezt biztos végigviszem. Onettis. Nem mindegyik jön át tökéletesen, néha sok a gondolatfolyam, amit csak ő érthet, nehéz olvasni, néha tele érzésekkel, amiket nem lehet nem átélni.

148 Cortázar - Bestiárium

149 Cortázar - Fantomas a vámpírok ellen: Vicces, műfajilag.

150 Cortázar - Itt és most

151 Inczédy Tamás - Nemlétező Szavak Enciklopédiája: erről teljesen nyilvánvaló módon nem tudok még egy mondatnyi kritikát sem írni. hihetetlenül büszke vagyok tomi papára, és nagyon jól szórakoztam a remek kikapcsolódást nyújtó könyv olvasása során.

152 Spiró - Tavaszi tárlat: megértük ezt is, a Csirkefej ellenére hozzányúltam Spiróhoz. nem bántam meg. azért remélem, nem sértődik meg, ha Kunderához hasonlítom ez alapján a műve alapján. lehet, hogy a korszak és téma, nem tudom.

---

Na most már tényleg, ölég!

Szólj hozzá!

Címkék: papa konyv tomi onetti cortazar spiro vila matas bartleby inczedy


A bejegyzés trackback címe:

https://majommajompicsa.blog.hu/api/trackback/id/tr524481483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása