HTML

majommajompicsa

ez az én blogom, ahova felírom, hogy mit olvasok, hogy ne felejtsem el, mert különben biztos, hogy elfelejteném.

Friss topikok

  • jorgecosta: teszt (2010.06.11. 17:15) verem
  • Dianos: Mostanában elég keveset olvasol, mester! Vagy csak a blogodat hanyagolod? Bárhogy is legyen, adhat... (2009.01.29. 22:09) Magenta Star
  • donofrio: Nem olyan egyértelműen ismert,pedig nagyon jó!Olvastam,sőt meg is vannak az említett könyvei!Remél... (2007.12.30. 23:48) Jorge Amado

Linkblog

2008.10.08. 09:36 jorgecosta

Nincs cím

95 Kundera - Azonosság: erről most nincs kedvem semmit sem írni, kicsit átlagos volt. rövid és átlagos - persze saját magához képest. szerintem hozzácsaphatta volna akár a nevetséges szerelmekhez is.

96 Vargas Llosa - Ki ölte meg Palomino Molerot?: lendületes, humoros, társadalomrajzos. a legérdekesebb mégis az, ahogy a végére besötétül. azt szerettem itt is, hogy képes egy folyamatos latinos-könnyed hangulat mögé rejteni azt a bűzölgő szart, amit az ezredes és a lánya jelentenek, illetve ami történik velük, aztán meg a munkájukat jól végző csendőrökkel. nem nyeri el senki sem jutalmát (talán dona andriana kivételével, de az ő győzelme silva dupla bukása, egész pontosan ez még nagyobb bukás számára, mint az áthelyezés), annak ellenére, hogy egy jó ideig efelé mutat a történés.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv kundera vargas llosa


A bejegyzés trackback címe:

https://majommajompicsa.blog.hu/api/trackback/id/tr63702431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása