HTML

majommajompicsa

ez az én blogom, ahova felírom, hogy mit olvasok, hogy ne felejtsem el, mert különben biztos, hogy elfelejteném.

Friss topikok

  • jorgecosta: teszt (2010.06.11. 17:15) verem
  • Dianos: Mostanában elég keveset olvasol, mester! Vagy csak a blogodat hanyagolod? Bárhogy is legyen, adhat... (2009.01.29. 22:09) Magenta Star
  • donofrio: Nem olyan egyértelműen ismert,pedig nagyon jó!Olvastam,sőt meg is vannak az említett könyvei!Remél... (2007.12.30. 23:48) Jorge Amado

Linkblog

2009.05.29. 11:36 jorgecosta

Azért, hogy csak mert

113 García Márquez - Azért élek, hogy elmeséljem az életemet:

Nagyon tanulságos. egyébként helyenként érthetetlenül összecsapottnak tűnik... de ahogy bele-belemerül, ahol belemerül, ott jó. a vicces tényleg az, hogy ez az ember mást nem csinált, mint minimális változtatásokkal megírta a saját életét regények formájában. kivéve a novellákat, amik kicsit más jellegűek, és lám, ő is nagyobbra tartja őket mindennél. mármint magát a műfajt. elképesztő mondjuk. én annyira nem vagyok novellabuzi. rövidfilmeket sem szeretem.

de mindenesetre ez így tartást adhatna. jó lenne. valamit adott. valamit. persze még mindig kevés az életben maradáshoz, de lehet, hogy mégis juhász vagy lovász leszek akkor.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv az hogy élek garcía márquez azért elmeséljem életemet


A bejegyzés trackback címe:

https://majommajompicsa.blog.hu/api/trackback/id/tr731150641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása